Acil Nakit İhtiyacı Nasıl Giderilir

Acil Nakit İhtiyacı Nasıl Giderilir?

Acil nakit ihtiyacı zaman zaman her insanda olabilmektedir. Bu gibi durumlarda nelerin yapılabileceği, ihtiyaçların nasıl giderilebileceği birçok insan tarafından doğal olarak sorulmaktadır. Bunun için temel olarak Kredi, Kredi Kartı ve Nakit Bozum olarak farklı 3 yöntemden söz edilebilir.

Her ne kadar kredi ve kredi kartı benzer dursa da ikisi de farklıdır. Tüm metotları tek tek inceleyerek ne olduğunu anlamanız böylece nakit ihtiyacınıza cevap vermeniz mümkündür.

Kredi ile Nakit İhtiyacını Karşılama

Acil nakit ihtiyacı hissediyorsanız, yapabileceğiniz tercihlerden bir tanesi kredi çekmedir. Günümüzde her banka başvuran kişilere uygun olması halinde kredi vermektedir.

  • Ziraat Bankası,
  • Vakıfbank,
  • Akbank,
  • İş Bankası bunlara verilebilecek bazı örneklerdir.

Her banka müşterilerine farklı kredi ürünlerini farklı ay vadeler ve faizler ile sunmaktadır. Bu bakımdan öncelikle her bankayı inceleyerek en iyi kararı buna göre vermeniz önerilmektedir. Bunun yanı sıra dikkat etmeniz gereken bir diğer konu, her bankanın herkese kredi vermeyebileceğidir. Genel düşünce bankaların herkese kredi dağıttığı şeklinde olsa da, bankalar kredilerini aynı zamanda geri almayı da ister.

Kredi Kartı ile Nakit İhtiyacını Karşılama

Şayet kredi çekmeye sıcak bakmıyorsanız, faiz ödemek istemiyorsanız ve “nakit ihtiyacı nasıl karşılanır” diyorsanız, bunun yöntemlerinden bir diğeri de kredi kartı kullanmaktır. Kredi kartları günümüzde sıklıkla alışverişlerde bir ödeme yöntemi olarak kullanılmaktadır. Ayrıca ATM’ler aracılığıyla direkt olarak nakit avans çekilebilmektedir.

Acil Nakit İhtiyacı Nasıl Giderilir
Acil Nakit İhtiyacı Nasıl Giderilir

Her banka müşterilerine kredi sunduğu gibi kredi kartları da sunmaktadır. Bunların limitleri kullanıcılara göre değişkenlik gösterebilmektedir. Bu nedenle her birini inceleyerek kendinize en uygun tekliflere bakmanız önerilmektedir.

Nakit Bozum

Nakit para ihtiyacı nasıl karşılanır diyenlerin bilmediği seçeneklerden bir tanesi de nakit bozumdur.  Bunu kullanarak da acil nakit ihtiyacına cevap verilebilir. Akıllı telefonlar üzerinden yapılan ödemeler böylece nakit paraya çevrilebilmektedir. Mobil ödeme uygulaması vasıtasıyla yapılan ödemeler nakit olarak geri alınmaktadır.

Böylece hatta bulunan bakiye, hızlı bir şekilde nakde çevrilebilmektedir. Turkcell, Vodafone ya da Türk Telekom vasıtasıyla TL  bakiyesi nakde dönüştürülebilir. Bu mobil bozum olarak da adlandırılmaktadır. Ancak faturalı hattı olan kişiler de kullanabilmektedir.

Bunun yanı sıra alışveriş yaparken de kullanılabilmekte olan bu yöntem, telefon ve operatör fark etmeden her cihazda, hatta sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilebilmektedir.

Nakit Bozum Nasıl Yapılır?

Acil para ihtiyacı hissedenler nakit bozum ile ilk kez karşılaşıyorsa, bunun nasıl yapıldığını da merak edebilmektedir. Nakit bozum için, SMS göndermek gerekmektedir. Gelen SMS’i onaylayan kullanıcılar, sitemizde belirtilen oranlarda geri ödeme almaktadır.

İşlem telefona bir kısa mesaj gönderilerek yapılmaktadır. İşlem tek seferlik olduğu gibi abonelik gerektirmemekte, ödemeler de hesaplara anında yollanmaktadır.

Eğer nakit bozum sitesi arıyorsanız, JantiBozum bu konuda hem hızlı hem de yüksek rakamlı teklifler yapmaktadır. WhatsApp üzerinden iletişime geçerek, bunları kısa sürede yaptırmanız mümkündür.

Nakit Bozum Oranları Ne Kadar?

Nakit bozum oranları her sitede farklılık gösterebilmektedir. Örnek olarak JantiBozum, size şu gibi seçenekleri sunmaktadır.

Turkcell270 TL SMS yoluyla kesim100 TL ödeme
Turkcell675 TL SMS yoluyla kesim290 TL ödeme
Vodafone170 TL SMS yoluyla kesim60 TL ödeme
Vodafone270 TL SMS yoluyla kesim100 TL deme
Vodafone425 TL SMS yoluyla kesim160 TL ödeme
Vodafone675 TL SMS yoluyla kesim290 TL ödeme
Vodafone945 TL SMS yoluyla kesim390 TL ödeme
Vodafone2700 TL SMS yoluyla kesim1200 TL ödeme
Türk Telekom120 TL SMS yoluyla kesim50 TL ödeme
Türk Telekom270 TL SMS yoluyla kesim100 TL ödeme
Türk Telekom300 TL SMS yoluyla kesim150 TL ödeme
Türk Telekom675 TL SMS yoluyla kesim290 TL ödeme
Türk Telekom945 TL SMS yoluyla kesim390 TL ödeme
Türk Telekom2700 TL SMS yoluyla kesim1200 TL ödeme
Google Pay50 TL Google Pay Kodu25 TL ödeme
Google Pay100 TL Google Pay Kodu50 TL ödeme
Google Pay250 TL Google Pay Kodu125 TL ödeme
Google Pay500 TL Google Pay Kodu250 TL ödeme

JantiBozum en hızlı nakit bozdurma böylece nakit ihtiyaçlarınızı karşılamanıza da yardımcı olmaktadır.

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir